The Smarter Sales Channel

Kontakt

Hem

Nyheter

Workshops & Seminarer

Design Support

Få en kortare om effektivare projektprocess med ny teknologi

Indesmatech har skrivit på ett avtal med FPGA tillverkaren Intel FPG,  Audio krets specialisten Conexant, och mixed signal specialisten Semtech.

 

De ser alla en stor fördel i användandet av ACE’s för att ge en försåelse för nya technologier och säkra lokal teknisk support.

 

Detta behov kan till exempel uppstå när utmaningar i samband med implementering av avancerade algritmer, open source SW och/eller snabba förlopp behövs. ACE's från IDH har just denna designerfarenheten och kan därför vara mycket behjälpliga att finna en optimal lösning.

 

OpenCL online courses

Traditionell “FAE” hos distributör kommer naturligtvis fortsatt ge support på kretsar och verktyg – vilket innebär att du får hjälp med bra komponentval och rätta utvecklingsverktyg.

 

Kunder får en mer kompetent och effektiv support inom alla relevanta områden i inledningen av en komplex FPGA design, HW layout och SW/VHDL.

 

Denna support kommer att trygga en kortare och effektivare prjektprocess. Speciellt om det är en helt ny teknologi.

 

 

 

Order your FPGA's or EV-kits here

 

 

 

OpenCL är nu redo att användas för FPGA utveck-ling. Den tillhandahåller många C programmerare ett effektivt sätt att utvärdera FPGAer utan att behöva skriva om C algoritmer till VHDL.

 

Det behövs dock att du förstår paralellstrukturen och minneshanteringen I din problemlösning.

 

Learn more about OpenCL on the links below:

 

OpenCL training 1

 

OpenCL training 2

 

OpenCL training 3

 

Altera OpenCL Software tools

Indesmatech ApS,

WTC

Borupvang 3,

2750 Ballerup, Denmark